У Львові 19-річна дівчина випала з вікна дев'ятого поверху

2483 0
Інцидент трапився на Левандівці близько 10:30.
Фото умовне

Фото умовне

У вівторок, 30 січня, у Львові з вікна 9-поверху випала 19-річна дівчина. Цю інформацію Tvoemisto.tv розповіла речниця Львівського обласного центру екстреної медицини Тетяна Андрєєва.

Як повідомили у коментарі, інцидент трапився на вул. Роксоляни близько 10:30. 

Дівчину госпіталізували в стані коми у лікарню святого Пантелеймона (колишня лікарня швидкої допомоги). Наразі попередній діагноз – кататравма та закрита черепно-мозкова травма.

Читайте також: У Львові з вікна багатоповерхівки випала жінка

Цю ж інформацію Tvoemisto.tv підтвердили і у Національній поліції Львівської області. Наразі правоохоронці не надають правову кваліфікацію цій ситуації та продовжують розслідування.

Нагадаємо, що нещодавно у Львові на вулиці Величковського з вікна сьомого поверху багатоповерхівки випала людина.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!