У Львові 5 підприємств шитимуть маски та захисні костюми

3616 0
Більшу частину вже оплатили благодійники.
Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

У Львові 5 підприємств долучилися до пошиття захисних масок та костюмів. Про це повідомила радниця міського голови Вікторія Довжик, інформує пресслужба ЛМР. Зразки для пошиття надали в обласному координаційному штабі.

Читайте також: Скільки коштів виділили на боротьбу із коронавірусом на Львівщині

«На сьогодні вже 5 підприємств міста залучені до пошиття захисних костюмів. Складна ситуація, тому що деякі підприємства вже відпустили людей, деякі працівники пішли у відпустки. Підприємці залучають окремі бригади, які будуть їх шити. В першу чергу долучились ТзОВ «Маріо», яке спеціалізується на захисних костюмах, та наш кластер модних індустрій, який об’єднує підприємців, що виготовляють одяг та взуття, зокрема, підприємства: «Самбай», «Жива» та «Юлінде». Окрім того, підприємство «Стронг» нашиває нам також альтернативні маски»,— розповіла Вікторія Довжик.

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові.Оперативна інформація в один клік

У міськраді зазначили, що більшу частину партій вже оплатили благодійники, зокрема, компанія «Барком», мережа магазинів «Родинна ковбаска», «Форум Львів», «Глобус» та інші.

Зазначимо, що сьогодні, між медзакладами місто розподілити 2 тисячі закуплених костюмів біологічного захисту.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!