На правах реклами

Як у Львові працює кластер індустрії моди

2948 0
Підприємства легкої промисловості об’єднались у кластер заради розвитку внутрішнього та зовнішнього ринку.

Із червня минулого року у Львові активно працює Західноукраїнський кластер індустрії моди, який об’єднує галузі легкої промисловості, виробництва та дизайну одягу. Це люди, які прагнуть отримувати переваги від спільної роботи. Їх об’єднують спільні цінності та прагнення створити сильний світовий бренд «Зроблено в Україні».

Важливою складовою діяльності кластера є міжнародна співпраця. Спілкуючись від імені об’єднання успішних підприємств, кластер має можливість бути почутим за межами країни та виступати амбасадором українських підприємств, залучаючи до співпраці закордонних партнерів.

Одним із головних завдань кластера є розвиток внутрішнього ринку та заохочення споживачів купувати українське. Виставки, презентації, ярмарки та форуми, які є невід’ємною частиною діяльності кластера, сприяють зміні сприйняття та збільшенню споживання якісних товарів українських виробників.

Читайте також: Люди Твого міста. Роксолана Богуцька про моду, автентику та львів'янок

5 березня у Львові відбувся перший семінар про SMM- маркетинг у легкій промисловості, організований кластером. Він зацікавив власників бізнесу, керівників компаній, маркетологів, підприємців-початківців. Учасники семінару змогли дізнатися, що таке партизанський маркетинг, як створити контент-план, чи здатен інтернет-маркетинг продавати товари легкої промисловості, хто такий класний маркетолог та де його шукати, а також послухали про особливості інтернет-маркетингу в соцмережах і його інструменти.

Окрім того, упродовж року кластер запланував ще низку цікавих заходів, серед яких зустріч з представниками влади та освіти на тему «Дуальна освіта», круглий стіл «Цифровий друк на тканині», виїзд групи власників на фабрику тканин у Туреччину та інші. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!