У Львові автобуси №45 від сьогодні частково змінять свій маршрут

1609 0
Зміни дозволять зменшити інтервали руху та дублювання трамвайного маршруту №3.
ФОТО: ТВОЄ МІСТО

ФОТО: ТВОЄ МІСТО

З понеділка, 17 червня, міські автобуси №45 у Львові частково змінять маршрут руху. Замість вулиць Франка – Вітовського, автобуси поїдуть по вулиці Дорошенка в обох напрямах. Це дозволить зменшити інтервали руху та дублювання трамвайного маршруту №3. Крім того, кінцеву зупинку від ТРЦ «Вікторія Ґарденс» перенесуть на вул. Симоненка. Про це повідомила пресслужба ЛМР. 

«Організація дорожнього руху біля ТРЦ “Вікторія Ґарденс” не дозволяє залишити там цю зупинку. Тому встановлюємо її на вул. Симоненка», – пояснив директор департаменті міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Схема руху, за якою курсуватимуть автобуси №45:

вул. Наукова (зупинка «Симоненка») – вул. Княгині Ольги – вул. Академіка А. Сахарова – вул. М. Коперника – вул. П. Дорошенка – просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. І. Франка – пл. Соборна – пл. Галицька – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. М. Коперника – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Академіка А. Сахарова – вул. Княгині Ольги – вул. Наукова (зупинка «Симоненка»).

Додамо, що маршрут №45 після тривалої перерви відновили у травні цього року. Його обслуговує комунальне АТП-1. У робочі дні на лінії курсує 5 транспортних засобів з інтервалом 18 хвилин, та 4 – у вихідні з інтервалом 22 хвилини. Перше відправлення від вул. Симоненка буде о 7:00, а з пл. Галицької – о 7:45. Останні рейси з обох кінцевих зупинок будуть о 21:00.

Актуальні розклади руху громадського транспорту можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, 14 червня у Львові запрацював автобусний маршрут №57, зі сполученням вул. Максимовича – вул. Польова. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!