У Львові автобус №6а змінить свій маршрут. Оновлено

19450 0
Поки що автобус курсуватиме по звичній схемі.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові незабаром автобус №6а змінить свій маршрут та курсуватиме по вул. Шевченка. Запуск оновленого маршруту відбудеться разом із запуском маршруту №49.

«Зміна схеми руху маршруту №6а і запуск його по вул. Шевченка відбудеться разом із запуском маршруту №49, для того, щоб комплексно врегулювати транспортне сполучення з мікрорайоном Рясне-2. Тому, поки що, маршрут №6а курсуватиме по звичній схемі», –  повідомив директор департаменту міської мобільності і вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Як курсуватиме:

вул. Величковського (Рясне-2) – вул. Шевченка (Рясне-1) – вул. Шевченка (Янівський цвинтар через квазі-кільце по вул. Шевченка вниз до церкви св. Анни) – вул. Городоцька – пл. Галицька.

Фото: Ігор Зінкевич

ОНОВЛЕНО

Пізніше депутат Львівської міськради Михайло Дідух повідомив, що він провів бесіду з керівником профільного департаменту Олегом Забарилом та керівником управління транспорту Орестом Олеськівом щодо цього. Відтак дійшли спільної згоди про скасування змін з 1 серпня до моменту напрацювання комплексного розв'язання дискусійного питання.

«З вчорашнього дня отримав безліч дзвінків та повідомлень про зміну маршруту автобуса 6А, в даному рішенні є як ряд прихильників, так і ряд противників серед мешканців Рясного. Є заклики в чатах про перекриття дороги і тд», – написав він

Нагадаємо, на початку серпня розпочне курсувати новий маршрут №84, а також оновлений №17. Ці маршрути забезпечать сполучення мешканців Львова і смт Рудно з лікарнею святого Пантелеймона, що на вул. Миколайчука, та лікарнею святого Миколая, що на вул. П.Орлика.

Також на початку серпня маршрут №9 розпочне курсувати до с. Муроване. Зараз він має кінцеву зупинку біля Галицького перехрестя. Відтак мешканці Мурованого матимуть якісне сполучення з центром міста та автовокзалом на вул. Стрийській.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!