У Львові автомобіль збив двох дітей та жінку на пішохідному переході

1821 0
Внаслідок ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів.
Фото: Поліція львівської області

Фото: Поліція львівської області

У Львові 13 серпня, близько 20.00, на вулиці Володимира Великого сталася ДТП. Внаслідок аварії постраждали троє людей. Про це повідомила пресслужба поліції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «BMW 530D», 36-річний львів’янин, здійснив наїзд на трьох пішоходів – 36-річну жінку, 11-річного хлопчика та дев’ятирічну дівчинку, усі – мешканці Львівської області. Внаслідок ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів.

Читайте також: Водію львівської маршрутки, який збив пенсіонерку, змінили покарання 

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, на Львівщині 13 серпня, близько 22.40, сталася дорожньо-транспортна пригода на автодорозі «Червоноград-Броди» у селі Новий Витків Червоноградського району. Внаслідок ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімацію.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!