У Львові безкоштовно стерилізуватимуть котів і собак. Коли і де

1095 0
Водночас шукають волонтерів волонтерів, які зможуть допомагати у дні стерилізації.
Умовне фото

Умовне фото

У період з 10 по 14 квітня 2024 року «Домівка врятованих тварин» буде співорганізатором програми «Стерилізація котів та собак», яка буде абсолютно безкоштовною. Про це повідомили у притулку.

«Тож, якщо Ви або Ваші знайомі опікуються безпритульними тваринами (коти або собаки), які потребують стерилізації/кастрації – ми будемо раді допомогти Вам»йдеться в повідомленні. 

Також тварини отримають пакет вакцинацій від таких захворювань: кошачий вірусний рінотрахеїт, вірус каліцивірозу, панлейкопенія, чумка, гепатит, лептоспіроз, паракгрип, собачий парвовірус та сказ.

Вакцинуватимуть тварин за адресою: вул. Довбуша, 24. Прийом тварин буде відбуватись з 7:00 до 10:00 ранку.

Читайте також: Львівські волонтери врятували рідкісного птаха

Водночас шукають волонтерів волонтерів, які зможуть допомагати у дні стерилізації. Надається перевага волонтерам зі знанням англійської мови.

Волонтерів, які будуть привозити понад 20 тварин за раз, просять попередньо телефонувати.

Нагадаємо, що львів'ян закликають доєднатися до прогулянок із тваринами у парку «Знесіння». «Домівка врятованих тварин» пропонує прогулянки з собаками з притулку в обмін на безкоштовну каву у будь-якому з закладів мережі «Альтернативна кава». 

Наталія Вареник

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!