У Львові біля Лялькового театру жінка на переході ледь не потрапила під трамвай. Фото

8457 0
Потерпілу госпіталізували до лікарні.
Фото: Олександра Бодняк

Фото: Олександра Бодняк

У Львові на площі Данила Галицького біля Лялькового театру жінка-пішохідка ледь не потрапила під трамвай. 

Як уточнили у «Львівелектротрансі», водій трамвайного маршруту № 8 (1167/68) прямував відповідно до графіку у трамвайне депо після завершення робочої зміни. У цей час 29-річна жінка з малолітньою дитиною намагалась перейти дорогу. У комунальному підприємстві кажуть, що жінка травмувалась, не зорієнтувавшись своєчасно у ситуації на дорозі.

На місце події оперативно прибула карета швидкої допомоги та екіпаж патрульної поліції. За попередньою інформацією, потерпілу госпіталізували до лікарні, загрози життю та здоров’ю немає. Обставини події з’ясовуються, тривають слідчі дії.

У поліції Тvoemisto.tv уточнили, що жінка переходила дорогу і перед трамваєм впала, оскільки підвернула ногу. Перехожі викликали їй швидку. Жінку не збили, кажуть у поліції.

Фото Олександри Бодняк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!