У Львові «Bolt» зупинив прокат самокатів. У компанії назвали причину

11850 0
У Львові зараз проводять планове технічне обслуговування самокатів.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Нещодавно стало відомо, що у Львові компанія Bolt зупинила прокат електросамокатів, відтак із вулиць міста прибрали всі транспортні засоби.

«За ці дні практично всі самокати сервісу Bolt зникли з вулиць Львова. Сьогодні зранку на все місто було лише 3 самокати, до обіду вже два, а до вечора сервіс повністю вимкнули. В підтримці оператора спочатку порадили «слідкувати за картою», а пізніше заявили про «тимчасові незручності» і відмовились назвати причину закриття сервісу. Після цього в додатку цей розділ став неактивним. В Києві та Франківську самокати станом на вечір 1 квітня продовжують працювати з їх великою кількістю на вулицях», – йдеться в повідомленні у Facebook ГО «Зручне місто».

Читайте також: У Львові затвердили місця, де паркуватимуть електросамокати

Деякі ЗМІ припустили, що причиною стало – сплата коштів за оренду місць самокатів. Однак як повідомили Tvoemisto.tv у компанії Bolt, у Львові наразі проводять технічне обслуговування електросамокатів, тобто перевірку справності основних систем електросамоката. Найближчим часом самокати повернуть на вулиці міста.

«Щоб безпечно пересуватися містом на електросамокаті в будь-яку погоду, важливо щоб транспортний засіб був в гарному технічному стані. А для цього його потрібно доглядати і вчасно обслуговувати. Технічне обслуговування означає перевірку справності основних систем електросамоката. Команда Bolt регулярно перевіряє стан всіх електросамокатів, щоб переконатися, що їздити на них безпечно і зараз у Львові проводить планове технічне обслуговування самокатів. Тож електросамокати Bolt найближчим часом повернуться на вулиці міста», – йдеться в повідомленні компанії.

Зазначимо, що у Львові затвердили перелік місць для розвантаження та паркування електросамокатів. Йдеться про 79 локацій, розташованих в основному у центральній частині міста, а також в районі приміського та залізничного вокзалів і спорткомплексу СКА. Оператори прокатних станцій мають укласти відповідні угоди з управлінням комунальної власності та сплачувати до міського бюджету кошти за оренду цих місць.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!