У Львові бракує майже 180 водіїв автобусів

2498 0
Причиною кадрових проблем є низька зарплатня та відсутність соціального пакету.
Фото: ua.korrespondent.net

Фото: ua.korrespondent.net

Майже 180 водіїв не вистачає пасажирським автоперевізникам у Львові, повідомив сьогодні на прес-конференції голова Львівської обласної організації працівників автотранспорту Юрій Кривенко.

Відтак в АТП-14630 бракує 38 водіїв, у «Фіакр-Львів» – 50, АТП-1 – 55 водіїв, а в «Міра і К» – 35.

За його словами, брак водіїв спричинений низьким рівнем зарплатні та відсутністю соціального пакету, який раніше був однією з переваги водійського фаху. Відтак кваліфіковані шофери виїжджають на роботу в сусідню Польщу.

Читайте також: Догана за хамство. Звільняти лише у крайньому випадку

Середня платня на транспортних підприємствах не перевищує 3,6 тисячі грн і лише у двох компаніях рівень платні вищий за чотири тисячі грн, розповів Кривенко. Це комунальне АТП-1 та АТП-14631, яке працює на ринку приміських перевезень.

Нагадаємо, брак водіїв представників міської влади називають однією з причин простою великих автобусів, закуплених за кошти міського бюджету. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!