У Львові бракує водіїв громадського транспорту

2194 0
Львів'яни зауважили, що у місті курсує недостатньо транспорту.
Умовне фото / Unsplash

Умовне фото / Unsplash

Львів'яни скаржаться на те, що у Львові курсує замало транспорту на автобусних маршрутах. Водночас Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1 запрошує на роботу водіїв категорії «D» на нові автобуси, що курсуватимуть на міських маршрутах. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Львів'яни помітили, що у місті курсує недостатньо транспорту на деяких маршрутах.

«Прошу перевірити дотримання графіку руху на маршруті 16. О 07.20 11 вересня карта показувала наявність 10 автобусів, хоча по факту рухалися 6. Ще чотири стояли на кінцевих зупинках. Інтервал руху більше 20 хвилин. Автобуси їдуть перевантажені, що збільшує час перебування на зупинках», – зазначила на «Гарячій лінії Львова» Анна Вербицька.

Читайте також: У якому львівському транспорті діє «ЛеоКарт» для студентів та як отримати знижку. Пояснення 

«55 маршрут,де маршрутки? Немає жодної», – написала Анна Борисович.

Водночас ЛМР повідомила, що є вакансії для водіїв. Їм пропонують офіційне працевлаштування, ринкову зарплату та повний соцпакет. Усі зацікавлені можуть звертатися за адресою вул. Авіаційна, 1, та телефоном: +380676727066.

Нагадаємо, що у Львові скоротили кількість рейсів на міському маршруті №39а. Це зробили у зв’язку критичною нестачею водіїв. 
 
Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!