У Львові пройде загальноміське прибирання. Як долучитися?

1745 0
Перед Великоднем у Львові відбудеться масова толока. Усі охочі та небайдужі мешканці прибиратимуть парки й сквери, а також візьмуть участь в упорядкуванні та озелененні міста.

Упродовж 16-28 березня у парках та скверах Львова триватиме загальноміське прибирання. Ініціатори пропонують усім свідомим та відповідальним мешканцям долучитися та навести лад хоча б поблизу власних осель, аби Львів став чистішим і комфортнішим напередодні Великодня й Дня Міста.

Читайте також: Львів`ян кличуть разом прибрати Святоюрську гору

У рамках загальноміського прибирання планують висадити 300 зелених насаджень та прибрати 700 гектарів зелених зон, - інформує прес-служба міста.

Усім, хто має бажання фізично чи матеріально долучитись до акції, пропонують звернутись в управління екології та благоустрою чи управління внутрішньої політики ЛМР, або ж у районні адміністрації Львова.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!