У Львові через негоду впало 9 дерев

1133 0
Як повідомила гаряча лінія міста, протягом доби через негоду зафіксовано 9 звернень через падіння дерев. Комунальні служби прибрали деякі дерева вночі, робота продовжується.
www.lviv.tv

www.lviv.tv

 Дерева впали за такими адресами: на вул Стрийській, Гашека, 20а, Хоткевича, 30а, Наукова, 58, Петлюри, 25, Енергетична, 19, Драгоманова, 34 (дерево похилилось), Тесленка, 4 та на Галицькій,15 у Винниках. 

Як уточнила голова Сихівської РА Ірина Маруняк, в районі впало 3 дерева, але це не призвело до пошкоджень. У Шевченківській адміністрації повідомили про падіння двох дерев – на вул Тесленка і на вул П. Орлика – також без пошкоджень. Тарас Гнида, голова Франківської РА, зазначив, що в районі було два випадки падіння дерев – на вул Сахарова та В. Великого.

Опублікувала Олена Ільків

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!