У Львові дають гранти на культурні, освітні та соціальні проекти: деталі

4312 0
Львівська міська рада оголосила про прийом документів на участь у конкурсі соціально-культурних проектів «Зробимо Львів кращим!» на 2016 рік.
intprog.kh.ua, osvita.ua, gurt.org.ua, unistudy.org.ua, osvita.ua, umedia.kiev.ua

intprog.kh.ua, osvita.ua, gurt.org.ua, unistudy.org.ua, osvita.ua, umedia.kiev.ua

Мета конкурсу полягає у залученні громадських організацій до впровадження інноваційних підходів до реалізації соціально-економічної та культурної політики на міському рівні.

Учасниками конкурсу можуть бути громадські та інші організації, які зареєстровані як неприбуткові, діяльність яких поширюється на територію м. Львова, за винятком релігійних організацій, політичних партій та бюджетних установ.

Галузеві напрямками конкурсу на 2016 рік було обрано:

  • Культура
  • Туризм
  • Освіта
  • Соціальний захист
  • Розвиток громадянського суспільства
  • Підвищення якості громадського простору міста.

Львівська міська рада надасть грант у розмірі від 10 до 50 тис. грн. (100 тис. грн., за умов дофінансування в рамках проекту «Громади в дії»)

Проекти, які передбачають фінансування третіх сторін отримають додаткові переваги при розгляді на конкурсній комісії.

Критерії відбору проектів конкурсною комісією:

  • Актуальність запропонованого проекту для громади м.Львова;
  • Важливість отриманих результатів внаслідок реалізації проекту;
  • Доцільність реалізації проекту з огляду на затрачені ресурси;
  • Інноваційність.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити  аплікаційну форму конкурсу та надіслати її на ел. скриньки: [email protected] , копія: [email protected]

Отримати дофінансування проектів в рамках проекту «Громади в дії» можуть  громадські неприбуткові організації, за винятком релігійних організацій, політичних партій та бюджетних установ, діяльність яких поширюється на територію м. Львова. Розмір дофінансування може складати від 30 до 50 тисяч грн. Період реалізації проектів із дофінансування від Інституту міста може тривати з 1 серпня 2016 року до 1 березня 2017 року.

Кінцевий термін подачі проектів на участь у конкурсі: 25 березня 2016 р.

Із запитаннями щодо конкурсу просимо звертатися у відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради» за адресою пл.Ринок,1, каб. № 539, тел. 032 297-57-63, e-mail: [email protected].

Детальніше ознайомитися з умовами конкурсу та рекомендаціями Львівської міської ради щодо проектів можна за посиланням.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!