У Львові делініатор за 100 тисяч гривень перетворили на парковку

4997 3
Делініатор на вулиці Городоцькій у Львові, яким відокремлено смугу для руху громадського транспорту, перетворили на парковку.
фото: facebook

фото: facebook

Фото оприлюднили обурені львів’яни на facebook-сторінці Бидлопаркінг Львів. На світлинах видно, як автівки паркуються на смузі, котра призначена для курсування громадського транспорту. Як зауважують активісти групи у коментарях під фото, символічно, що неподалік делініатора розташоване міське управління ДАІ.

Нагадаємо, на облаштування делінатора на ділянці близько 100 метрів на вулиці Городоцькій (від вулиці Горської та в напрямку до ТЦ «Скриня») місто витратило близько 100 тисяч гривень.


Читайте також:
9 Червня, 2015 11:49
Львовянин Да ладно тут, но когда паркуются ПОСЕРЕДИНЕ улицы? Как это вообще?
9 Червня, 2015 10:40
я та шо ти розказуєш? Парковок там купа. Тіки треба захтіти пошукати.
1, Наприклад напроти базару через дорогу. Вона в день пуста!
2, Біля Скрині і позаду скрині (навіть знак стоїть шо там парковка)
3, А ше купа вуличок бічних від городоцької....
9 Червня, 2015 10:10
Андрій такого роду пости треба висвітлювати не "погані водії", а
"що? 100 штук за пару резинових херень на дорозі? Та за 100 штук краще б там десь парковку нормальу зробили, бо базар, вокзал, а припаркуватись нема де!"
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!