У Львові демонтують радіовежу біля Собору святого Юра

1855 1
У лютому розпочнеться демонтаж радіовежі, що розташована біля Собору св. Юра. Роботи планують влітку. Про це повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.
фото: прес-служба міськради

фото: прес-служба міськради

Сьогодні, 26 січня, міський голова Львова Андрій Садовий провів робочу зустріч із генеральним директором Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення Володимиром Іщуком. Під час зустрічі було обговорено питання демонтажу радіовежі, що розташована біля Собору св. Юра. Відтак, радіовежу демонтують з наступним перенесенням її на територію об’єкту Концерну РРТ м. Добромиль (гора Радич) Старосамбірського району Львівської області.

Розпочнуть ремонти з демонтажу радіовежі вже у лютому, а планують завершити у червні цього року.

Як повідомляють у Концерні РРТ, вже визначено підрядника щодо демонтажу радіовежі на вул Листопадового Чину, 28. Зараз підрядна організація проводить підготовчі роботи.


Читайте також:
27 Січня, 2016 13:46
Adrian Дешевша ідея - замість демонтовувати, перевозити та знов монтувати, краще домонтувати поперечку і зробити "Святоюрський Хрест", підвести освітлення, щоб вночі світив. З технічної структури яких повно стане унікальною культурною пам'яткою. Та й відвідувачам Львова цікаво буде.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!