У Львові дітей-переселенців запрошують на безкоштовні перегляди у «Планета Кіно»

1425 0
Для візиту групи переміщених дітей потрібно здійснити резервацію на електронну скриньку
Фото: tilimili-masiki.com.ua

Фото: tilimili-masiki.com.ua

У Львові працюють обидва кінотеатри «Планета Кіно», що у торгово-розважальних центрах «Forum Lviv» та «King Cross». Групи переміщених дітей запрошують на безкоштовні перегляди. Про це повідомила у Facebook представниця мережі кінотеатрів Оксана Хвальова.

У прокаті пропонують останні прем’єри, які встигли вийти на екрани до 24 лютого. Вартість квитка 50 грн. Розклад сеансів на сайті. Для відвідування дітками-переселенцями попередньо потрібно зарезервувати візит групи, написавши на е-скриньку [email protected].

Зазначимо, що зали IMAX та 4DX не працюватимуть.

«Попкорн цього тижня в ціні дещо підняли, але він все одно дешевший, ніж був до війни. Це робиться для того, щоб працювати не в мінус, а хоча б в нуль. І щоб оплатити зарплату працівникам. Працюємо. Діти мають відволікатись хоча б трохи», – додала Оксана Хвальова.

Інформацію просять розповсюджувати серед тих, хто опікується група переміщених дітей у Львові.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!