У Львові діятиме повна заборона на продаж алкоголю, – Садовий

9448 0
У місті надалі діятиме повна заборона на продаж алкогольних напоїв.
Фото: cvd.vn.ua

Фото: cvd.vn.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що заборона на продаж алкоголю в місті залишається незмінною. Попри те, що в області продавати алкогольні напої заборонили у вечірній час, на території міста надалі діятиме повна заборона. Про це він повідомив у Facebook.

Читайте також: У Львові заблокуваи магазин, який продавав алкоголь

«Отримали наказ обласної військової адміністрації про нові правила продажу алкоголю на території Львівської області. Також цим наказом громадам надано повноваження самостійно встановлювати правила продажу алкоголю на своїй території. Позиція Львова залишається незмінною. В місті повністю заборонено продаж алкоголю», – зауважив Андрій Садовий.

Нагадаємо, від сьогодні, 19 березня, продаж алкогольних напоїв на всій території Львівської області заборонено з 21.00 до 10.00 год.

У Львові спершу 28 лютого часткового обмежили продаж алкогольних напоїв з 18:00 по 12:00 годину дня, а наступного дня, 1 березня, ввели повну заборону на їхній продаж. Це стосується, як мереж магазинів, так і закладів громадського харчування. Минулого тижня міський голова Львова Андрія Садового зазначив, що , наразі жодних звернень про скасування заборони на продаж алкоголю міська влада не отримувала. Він запевнив, що якщо вони будуть, то місто їх розгляне.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!