На вулиці Львова виїхала снігоприбиральна техніка. Інтерактивна мапа

1638 0
Не вистачає ще 200 двірників.

Сьогодні, 19 листопада, у Львові прибирає сніг 14 одиниць техніки. Про це під час брифінгу повідомила директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк.

На дорогах міста працює 12 піскорозкидувачів та 2 навантажувачі. Загалом за сьогодні планують використати 26 м3 піскосуміші.

Читайте також: Наступного року реагентами посипатимуть вулиці у Шевченківському або Сихівському районі

«Техніка сьогодні посипає шляхопроводи, де підмерзав сніг, а також перехрестя з світлофорами. Найбільше піскорозкидувачів випустив Шевченківський район – три. Решта задіяли одну-дві одиниці техніки. До того ж, вся техніка переведена в систему чергування. Водії цілодобово чергують на території ШРП», – каже Ірина Маруняк.

Втім, за словами чиновниці, у місті для прибирання снігу не вистачає близько 200 двірників.

Читайте також: Львів придбає 25 одиниць техніки для прибирання та 4 евакуатори

«Деякі двірники беруть додаткові неохоплені ділянки. Вони працюють з 5-6 ранку і готові виходити на роботу в суботу та неділю. Також їм на допомогу минулого року закупили п’ять тракторців. У лютому-березні плануємо закупити 5 МАЗів, 4 порохотяги і ще 1 тракторець», – зазначила Ірина Маруняк.

Зараз у Львові є 135 одиниць техніки. Дізнатися, де прибирає снігоочисна техніка можна на цій карті.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!