У Львові до Дня Незалежності вшанували пам'ять полеглих Героїв. Фото

1287 0
До вшанування долучились рідні захисників, військові, керівники міста та області, духовенство та громадськість.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Сьогодні, 24 серпня, в День Незалежності України, у Львові ушанували пам'ять полеглих Героїв за незалежність України. На Личаківському цвинтарі на полях почесних поховань запалили лампадки і поклали квіти до могил Героїв, та спільно помолились за усіх, хто віддав життя за Україну.

До вшанування долучились рідні захисників, військові, керівники міста та області, духовенство та громадськість.

Учасники заходу поклали квіти та лампадки до могил на Марсовому полі, на полі почесних поховань № 67 та на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища. Після чого усі присутні виконали Державний Гімн України.

Згодом провели екуменічну панахиду та спільну молитву за Незалежність України. Опісля відбулося проходження роти почесної варти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Нагадаємо, що сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає 32-гу річницю з дня проголошення Незалежності. З цієї нагоди Президент України записав привітання для кожного українця, який вдома чи за кордоном пам’ятає про цей день та відзначає його.

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!