У Львові донецький «Шахтар» став чемпіоном України. Фото

887 0
«Шахтар» переміг з впевненим рахунком 3:0.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

У неділю, 28 травня, у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбувся центральний матч 29-го туру української Прем'єр-ліги, в якому донецький «Шахтар» приймав «Дніпро-1».

«Шахтар» переміг з впевненим рахунком 3:0.

Як повідомили в «Українському футболі», дніпряни напередодні цієї зустрічі відставали від гірників на п'ять очок, але мали шанси посісти перше місце. Однак вже на дев'ятій хвилині Артем Бондаренко своїм голом вивів донецьку команду вперед. Цей забитий м'яч став єдиним у першому таймі.

На початку другої половини зустрічі точні удари записали до свого активу також Данило Сікан та Тарас Степаненко.

У додатковий час виникла масова бійка між футболістами обох команд. В підсумку вилучили представників Шахтаря Анатолія Трубіна та Єгора Назарина, а також футболіста Дніпра-1 Жоау Пеглоу.

Голи: Бондаренко, 9, Сікан, 55, Степаненко, 59

«Шахтар»: Трубін, Конопля (Михайліченко, 31), Бондар, Ракицький, Матвієнко, Степаненко (Назарина, 83), Зубков (Швед, 83), Бондаренко, Судаков, Криськів (Топалов, 70), Сікан (Келсі, 70)

«Дніпро-1»: Рибак, Пасіч (Танчик, 74), Сарапій, Адамюк, Каплієнко (Хайнер, 62), Танковський (Когут, 66), Бланко (Рубчинський, 62), Гуцуляк (Лучкевич, 74), Піхальонок, Пеглоу, Довбик.

Фото: Іван Станіславський

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!