У Львові довідку про склад сім’ї можна замовити онлайн

31758 0
Відтепер у Львові довідку про склад сім’ї (Ф-2) можна замовити, не виходячи з дому. Послуга стала доступною на сайті Особистого кабінету мешканця. Готовий документ можна буде забрати в будь-який зручний час.
фото: facebook-сторінка Тимофія Александронця

фото: facebook-сторінка Тимофія Александронця

«Торік управління провело на сайті міськради опитування щодо роботи Особистого кабінету мешканця, дослідивши найбільш та найменш затребувані послуги серед львів’ян. Тоді ж беззаперечним лідером стала послуга отримання довідки форми-2 про склад сім’ї, яку видають львівські комунальні підприємства»,- розповідає працівник управління Іван Коржов.

Тож відтепер довідку можна замовити онлайн на сайті. Опісля людина отримає повідомлення, коли готовий документ можна буде забрати.

Станом на зараз замовити через Особистий кабінет мешканця можна майже 30 послуг. Цьогоріч цю кількість планують збільшити до 100.

«В майбутньому на сайті планують також запроваджувати послугу виписки та прописки. Для цього на сайті здійснюють роботу над створенням демографічного реєстру», - повідомляє на facebook-сторінці начальник міського управління міжвідомчої координації Тимофій Александронець.

 Нагадаємо, у Львові запрацював мобільний додаток «Львівський транспорт Онлайн», за допомогою якого можна точно відслідкувати, коли потрібний транспорт прибуде на зупинку.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!