У Львові дозволили відвідувати галереї та музеї

1233 0
Але без проведення екскурсій.
Фото: dw.com

Фото: dw.com

Від завтра, 4 листопада, у Львові, попри «червону» карантинну зону, дозволили відвідувати музеї та галереї, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Заклади культури у Львові працюватимуть за умови повної вакцинації

Таке рішення прийняли на позаплановому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Галереї та музеї дозволили відвідувати, але без проведення екскурсій. Потрапити туди можуть ті, у кого є Covid-сертифікат (дві дози), негативний ПЛР-тест або експрес-тест чи довідка про те, що відвідувач перехворів. Такі ж документи повинні мати і працівники музеїв та галерей.

Приймати відвідувачів установи зможуть в розрахунку 1 людина на 10 кв. м або не більше 50% заповненості площі приміщення.

Нагадаємо, з 25 жовтня у відвідувачів закладів на території області вимагають дані про вакцинацію від Covid-19. Обмеження стали стосуватися суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо); торговельно-розважальних центрів, закладів культури (музеїв, філармонії, театрів, кінотеатрів тощо). Covid-сертифікати вимагатимуть у відвідувачів закладів із 1 листопада.

Про послаблення обмежень та дозвіл працювати галереям та музеям за умови повної вакцинації та за попереднім записом почали говорити напередодні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!