У Львові формують календар культурних заходів на 2016 рік. Як податися?

1755 0
В управлінні культури Львівської міської ради триває період подання заявок на внесення проектів до Календарного плану загальноміських заходів, – повідомили у прес-службі ЛМР.
Фото: wyr.com.ua

Фото: wyr.com.ua

До Календарного плану загальноміських заходів може бути включений проект, який має культурно-мистецьке значення для всього міста, відбувається не вперше (себто має свою проектну історію) та сприяє всесторонньому розвитку громади Львова.

Для того аби подати заявку на включення проекту до Календарного плану необхідно зареєструвати у Центрі надання адміністративних послуг (поштою або особисто) на пл. Ринок,1 (східна сторона):

  • заяву на ім’я міського голови;
  • обґрунтування важливості проекту (проектна історія, відгуки в пресі тощо);
  • кошторис проекту з чіткою сумою затребуваного дофінансування.

Кінцевий термін подачі документів – 15 січня 2016 року.

За детальною інформацією звертайтесь до відділу маркетингу та культурних індустрій управління культури за тел. 235-48-82.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!