У Львові збудують індустріальний парк: інвестори, можливості

13188 1
Індустріальний парк у Львові – перший в Україні – зголосилися будувати голландці - що зареєструвалися у Львові під назвою «Сіті. Парк. Львів». Сьогодні, 10 червня, Львівська міськрада розкрила конкурсні пропозиції з вибору керуючої компанії індустріальним парком «Рясне-2».
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Що таке індустріальний парк у Львові?

Індустріальний парк, згідно з проектом, матиме 24 гектари, які інвестор зможе забудувати торгово-виробничими площами, якими саме – він визначатиметься уже після перемоги в конкурсі. 

Локація

Рясне-2

Інвестор

На конкурс подався лише однин претендент - «Сіті. Парк. Львів», та, як запевнила начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Ольга Сивак, це не суперечить законодавству.

«Конкурс був абсолютно відкритий. На жаль, ми отримали тільки одну заявку. В нас було ще одне зацікавлення української фірми з Харкова, але ця фірма не зголосилася. Втім, голландська компанія CTP, яка подала свою заявку, – це дуже серйозна компанія. Вона має великий й успішний досвід реалізації таких же проектів у Східній Європі, Голландії», – зазначила Ольга Сивак.

Можливості

«Ідея полягає у тому, що спеціалізована керуюча компанія будує виробничі комплекси, логістичні склади і запрошує туди компанії-виробники. Керуюча компанія сама вирішує, які фірми будуть задіяні у цьому парку, так би мовити, будуть його «начинкою». Нам відомо, що у базі  «Сітіпі» більше 400 підприємств – це може бути і BOCSH, і Siemens, в одному з їх індустріальних парків у Чехії знаходиться виробництво  LEGO», – розповіла Ольга Сивик.

За реалізації проекту Львівського індустріального парку «Рясне-2» на території промислової зони можуть бути створені близько 12 тис. робочих місць, не враховуючи постачальників послуг та сировини для забезпечення повноцінного функціонування об’єктів промислової зони. 

 

За матеріалами Вголос, ZAXID.NET


Читайте також:
11 Червня, 2015 17:41
Наталія Цікава інформація. От тільки BOSCH неправильно написали, дуже в око впадає.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!