Упродовж кількох годин у Львові ліквідовували пожежу на заводі "Електрон". Фото, відео. Оновлено

13422 1
Сьогодні, 3-го січня, сталася пожежа в будинку, що знаходиться між вулицями Олени Степанівни та Стороженка.

"Повідомлення про пожежу за адресою Стороженка, 32 надійшло о 13:17. Зараз знаходимося на місці, ліквідовуємо. Причини загоряння та подробиці ще не відомі", - прокоментував ситуацію Tvoemisto.tv  Віталій Туровцев, начальник відділу зі звя'зків з громадьскістю та ЗМІ Головного управління ДСНС України у Львівській області.

За інформацією ГУ ДСНС України у Львівській області, пожежу повністю ліквідовано о 19:50 год. у складі 5 ланок газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі залучили 101 рятувальника та 21 одиницю основної техніки.
 
Обставини події та причини виникнення пожежі встановлюються.
 

 

Очевидець стверджував: "За моїми підрахунками працює 6 машин і вишка. Вогонь збили, а на більше не вистачило води". Андрій Корейба дописав на своїй сторінці: "Пожежа продовжується. Попросили піти з офісів, бо горить щось токсичне (щось накшталт пластику по запаху)". 

Тим часом у соцмережі з'являються фото та відео пожежі.

Фотографії: Петро Кривий

Опублікувала Людмила Рубцова

3 Січня, 2017 19:35
Андрій Корей Ось мій коментар:
Пожежа продовжується. Попросили піти з офісів бо горить щось токсичне (щось накшталт пластику по запаху).
Додайте, будь ласка, весь коментар, а то зараз припишуть що там токсичні відходи були і т.д. і т.п. Дякую
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!