У Львові хочуть відремонтувати приміщення психіатричної лікарні

3008 0
Роботи вартуватимуть орієнтовно 1,1 млн грн.
Психіатрична лікарня на Кульпарківській у Львові / Фото: Твоє місто

Психіатрична лікарня на Кульпарківській у Львові / Фото: Твоє місто

За 1 170 782 гривень у Львові хочуть провести поточний ремонт приміщень психіатричної лікарні, що на вулиці Кульпарківській, 95. Відповідний тендер опублікувало Комунальне некомерційне підприємство Львівської облради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня».

«Поточний ремонт приміщень відділення №7 КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня», за адресою: 79021, м. Львів, вул. Кульпарківська, 95», – йдеться у тендері.

За ці кошти мають відремонтувати підлогу, стіни, стелю, провести електромонтажні роботи, систему вентиляції, також провести сантехнічні роботи.

Зазначимо, що тендери оприлюднили 24 липня, а сам аукціон має відбутися у вівторок, 2 серпня.

Читайте також: Секрети психіатричної лікарні на Кульпарківській

Нагадаємо, 21 липня під час засіданні виконкому Львівська міська рада погодила містобудівні умови на реконструкцію адмінбудівлі за адресою Кульпарківська,95 під реабілітаційно-спортивний центр школи олімпійського резерву. Зазначимо, що за цією адресою розташована Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня, яка є пам’яткою архітектури.

Історію психіатричної лікарні у Львові можна прочитати тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!