У Львові хочуть змінити нумерацію маршрутів трамваїв та тролейбусів

9363 1
Таким чином ЛКП «Львівелектротранс» хоче уникнути дублювання номерів.
Фото: спільнота Тролейбуси міста Львова

Фото: спільнота Тролейбуси міста Львова

ЛКП «Львівелектротранс» планує змінити нумерацію трамвайних і тролейбусних маршрутів так, щоб уникнути дублювань. Про це під час засідання сесії міської ради розповів директор підприємства Олег Береза.

Для трамвайних маршрутів виділять 20 номерів, для тролейбусних — 30. Це означатиме, що буде змінено нумерацію електротранспорту, де відбувається дублювання номерів — наприклад трамвая №2 та тролейбуса №2. «Люди будуть знати, що, наприклад, за номерним маршрутом №1 курсує лише трамвай, а не тролейбус», — повідомив Олег Береза.

Читайте також: У частині львівських трамваїв запрацювала система безконтактної оплати проїзду

Також, за словами очільника «Львівелектротрансу», це дозволить запроваджувати тимчасові автобусні маршрути на час ремонту трамвайних чи тролейбусних мереж.

Нагадаємо, що у Львові планують збудувати дві нові тролейбусні лінії на вул. Вашингтона — Пасічна та на вул. Виговського, відремонтувати тролейбусне депо та оновити наявні лінії електротранспорту.

Назар Притула

 

Читайте також:
17 Травня, 2018 18:21
Пітер Блад Оце і всі нововведення від Садо-немічного "керівника" Львівелектротрансу? Та то курям на посміх!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!