У Львові критичний ризик спалаху кишкових інфекцій

4125 0
Приблизно 8,5 тисяч тонн відходів лишаються не вивезеними.
фото: eveningkiev.com

фото: eveningkiev.com

«У місті надзвичайно високий ризик спалахів кишкових інфекцій. Критично високий. Якщо ми не забезпечимо регулярний і постійний вивіз сміття, нас можуть чекати дуже неприємні наслідки, які пов’язані зі здоров’ям мешканців», – сказав Володимир Зуб.

За словами заступника міського голови Сергія Бабака, перевізники не мають куди вивозити сміття. Вчора дві машини з львівським сміттям з конвоєм повернули з Києва до Львова.

Читайте також: У Львові знову перекриватимуть вулицю через сміття

Комісія вирішила повторно звернутися до Кабміну, РНБО, голови Верховної Ради, Президента та народних депутатів. Комісія вирішила також звернутися до лабораторного центру Держпродспоживслужби, щоби провести повторні дослідження вмісту шкідливих збудників. Станом на кінець травня цього року у Франківському районі виявили перевищення в повітрі аміаку та сірководню, а також загрозу поширення інфекцій через розмноження комах.

Нагадаємо, що у Львові почнуть проектувати сміттєспалювальний завод.

Зоя Красовська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!