У Львові машина врізалася у будівлю «Львівспецкомунтрансу». Відео

1759 0
У ДТП постраждали двоє людей.
Фото: Igor Zinkevych

Фото: Igor Zinkevych

У Львові на вулиці Жовківській вчора, 7 липня, сталася ДТП за участю автомобілів Mazda та Ford. Керманич автомобіля Mazda продовжив рух і зіткнувся з будинком. Про це повідомили у патрульній поліції Львова.

Як повідомили у патрульній поліції, від удару водій Ford виїхав на тротуар, а керманич автомобіля Mazda продовжив рух і зіткнувся з будинком. У результаті до лікарні госпіталізували 2 людей віком 18 та 20 років.

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, двоє пасажирів автомобілю Mazda отримали легкі забої. 

Обставини ДТП встановлюють слідчі.

Зазначимо, що за адресою Жовківська, 18 у Львові розташоване ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс». Тут працює пункт зі збору великогабаритних відходів.

Фото Ігоря Зінкевича

Відео патрульної поліції


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!