У Львові може змінитись вартість проїзду у громадському транспорті

5663 0
Ці тарифи є в проєкті, однак точні розрахунки ще має затвердити виконавчий комітет ЛМР.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

З 11 грудня у Львові впроваджують безготівкову оплату проїзду у всьому громадському транспорті, через це вартість проїзду можуть збільшити. Про це повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Олег Забарило під час засідання комісії транспорту, зв'язку та мобільності 13 листопада.

Проте нові тарифи на проїзд має затвердити Виконавчий комітет ЛМР. Зокрема, оплата карткою «ЛеоКарт» коштуватиме за одну поїздку 13 грн, оплата банківською карткою – 15 грн за одну поїздку, оплата готівкою – 20 грн за одну поїздку. Ці тарифи є в проєкті, однак точні розрахунки ще має затвердити виконавчий комітет ЛМР. Цю інформацію уточнив у коментарі Tvoemisto.tv Олег Забарило. 

Читайте також: На Львівщині підняли ціни на проїзд у приміських маршрутках

Нагадаємо, що для безоплатного проїзду у громадському транспорті Льова необхідно мати ЛеоКарт. Це стосується, зокрема, і пільговиків з інших регіонів. Її можна буде оформити у відділенні на залізничному вокзалі. 

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!