У Львові можна помолитися біля мощей святого Шарбеля. Розклад Богослужінь

3784 0
У храмі обладнали невелику каплицю з мозаїкою із зображенням Чудотворця.
фото: духовна велич львова

фото: духовна велич львова

У храмі Божої Матері Неустанної Помочі РКЦ, що на вулиці Гетьмана Мазепи, 46, перебувають мощі Святого Шарбеля Маклуфа. Усі охочі мають чудову нагоду завітати до храму та звершити свої прохання до Бога через заступництво святого. Про це повідомляє Духовна велич Львова.

У храмі обладнали невелику каплицю з мозаїкою із зображенням Чудотворця. Богослужіння за всякі прохання відбуваються кожного понеділка о 19:00.

Читайте також: До Львова привезуть мощі святого Вікентія де Поля. Розклад богослужінь

«Святого і справді можна називати чудотворцем, оскільки після його смерті сталося понад двадцять тисяч зцілень, і це тільки те, що є відоме нам. Про життя і дива святого отця Шарбеля написано безліч книг, переказано багато історій», – йдеться в повідомленні.  

Настоятель храму о. Миколай Ліпітак додає, що у своїх молитвах вірні благають святого Шарбеля про вирішення складних життєвих проблем чи вихід із здавалося б безвихідних ситуацій.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!