У Львові можуть перефарбувати понад тисячу будинків

2893 0
Під час перевірок представники міської влади виявили 1322 будинки, пофарбовані у різні кольори
Фото: Дем

Фото: Дем'ян Данилюк

Як повідомила Ірина Маруняк, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, спільно з районними адміністраціями та управлінням охорони історичного середовища було проведено інвентаризацію фасадів щодо клаптикового фарбування. Виявлено 1322 будинки з таким фарбуванням.

 Власникам приміщень  в будинках з клаптиковим фарбуванням скеровують попередження щодо приведення фасадів до паспортів упорядження, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: Що не так із фасадами львівських будинків

«Ми провели інвентаризацію фасадів щодо клаптикового фарбування – на сьогодні є 1322 такі будинки. Також проаналізували кількість паспортів фасадів. Є Лише 148 паспортів»– цитує директорку департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірини Маруняк прес-служба ЛМР.

За словами чиновниці, найбільше таких будинків є у Галицькому, Личаківському і Сихівському районах. Після інвентаризації районні адміністрації скеровують попередження власникам приміщень з вимогами привести фасадів до паспортів упорядження, при наявності цих паспортів.

Ірина Маруняк розповіла що триває й інвентаризація фасадів, які перебувають в найбільше критичному стані, щоб зробити паспорти цих фасадів, а потім привести їх у відповідність до цих документів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!