У Львові на благодійному вечорі зібрали 48 тисяч грн на ЗСУ

1101 0
Картини для аукціону на підтримку військових надала Національна спілка художників України.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У середу, 15 березня, Львівський кластер медичного бізнесу організував діловий благодійний вечір для власників та керівників приватних медичних установ Львівщини. Захід пройшов у Дзеркальній залі Львівського оперного театру. Його ціль – збір коштів на покупку приладу нічного бачення для 23 механізованої бригади ЗСУ.  

В межах аукціону зібрали 48 тисяч гривень. Одну картину придбали за 40 тисяч грн, а іншу – за вісім.

Гостями заходу стали також представники охорони здоров’я. Зокрема, голова комісії охорони здоров’я та соціального захисту ЛМР Валерій Веремчук та начальниця управління охорони здоров’я ЛМР Марта Матюшко. 

«В цій залі зібралися однодумці, які свого часу об’єдналися для досягнення однієї мети – збереження здоров’я нашої нації. Ці всі події є підтвердженням того, що в єдності наша сила», – сказала Марта Матюшко.

«Дуже важливо, що ви розвиваєтесь, працюєте, лікуєте людей і при цьому сплачуєте податки та вкладаєте інвестиції і час, коли, на жаль, на нашу землю летять ракети. Впевнений, що сьогодні співпраця місцевої влади з приватним медичним бізнесом – це першзавсе працювати за тими стандартами, які задаєте ви. Попри складноші ми намагаємося зробити комунальну медицину не гіршою за приватну», – підкреслив Валерій Варемчук.

Голова правління львівського медичного кластеру та керівниця «Норімед Плюс» Наталія Касаткіна нагадала, що ціль і мета заходу – це, по-перше, об’єднати медичну спільноту, а, по-друге, благодійність. Хотіли зібрати кошти на покупку приладу нічного бачення для 24 механізованої бригади ЗСУ. Дуже символічним є те, що в переддень, 14 березня, в Україні відзначили День добровольця.

«Ми віримо, що  медичний бізнес разом з IT-бізнесом у Львові можуть бути ключовими спеціалізаціями регіону. Львів може стати медичною столицею Східної Європи, адже для цього ми маємо все: якісні послуги та хороше географічне розміщення», – повідомив голова Клубу ділових людей України Микола Савуляк.

Зазначимо, що генеральний спонсор благодійного вечору – мережа аптек «Подорожник». 

Також спонсорами стали: 

  • один з найбільших постачальників ультразвукового обладнання «RH»; 
  • дизайнерка Oksana Mukha;
  • інформаційний спонсор – медіа-хаб «Твоє місто»;
  • Світова федерація лікарських товариств; 
  • виставка ГалМЕД «Здоров’я та довголіття»;
  • Клуб ділових людей.

 

Картини для аукціону на підтримку ЗСУ надані Національною спілкою художників України. Загалом в межах аукціону зібрали 48 тисяч гривень.

Партнерська публікація

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!