У Львові на декількох локаціях покосять газони до свят

1032 0
Газони на деяких з локацій штучностворені газони і потребують якісного догляду, зокрема, періодичного скошування.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові на декількох локаціях покосять газони до свят. Йдеться про ділянки на пр. Свободи, пр. Шевченка, на пл. Ринок. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

«Газони на пр. Свободи, пр. Шевченка, на пл. Ринок (біля ЦНАПу) були штучно створені і потребують якісного догляду, зокрема, періодичного скошування. Адже припинення покосів зумовлює погіршення їх якісного стану. А згодом, для відновлення, будуть потрібні значні затрати, зокрема фінансові. А також втратиться їхня декоративність та естетичний вигляд. Тому ці газони до свят покосимо», – йдеться у повідомленні.  

Також покосять траву і на спеціально засіяних газонах на пл. Двірцевій і вул. Чернівецькій (біля головного залізничного вокзалу), і на вул. Курмановича. Робитимуть це на центральних галявинах в парках міста, на яких люблять відпочивати мешканці і гості міста, адже там трава сягає вже подекуди 30-40 сантиметрів.

Нагадаємо, що цьогоріч у Львові вирішили не проводити першого весняного покосу трави на міських газонах, який зазвичай відбувався у квітні.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!