У Львові на двох ділянках замінюють теплові мережі

1004 0
Мережі готують до опалювального сезону.
Фото ілюстративне/ЛМР

Фото ілюстративне/ЛМР

У Львові у Личаківському та Франківському районах замінюють теплові мережі. Про це повідомила Львівська міська рада.

«До опалювального сезону наші ремонтні бригади завершать реконструкцію магістральної теплової мережі на ділянці від ТК-3 до вул. Володимира Великого, 49. Тут працівники Франківського РТМ проводять заміну 110 м п трубопроводу діаметром 89 мм та 70 м п  – діаметром 57 мм. Також роботи із заміни теплової мережі тривають на вул. Китайська, 12-14. Працівники Личаківського РТМ здійснюють аварійну заміну 40 м п трубопроводу діаметром 108 мм та 40 м п  – діаметром 89 мм», – зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго». 

Читайте також: Коли Львівщина буде повністю готова до опалювального сезону

Старі труби замінять попередньо ізольовані, у яких нижчий показник теплових витрат. 

Нагадаємо, що Львів готовий до нового опалювального сезону на 80%.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!