У Львові на дитячому майданчику в парку Франка хлопчик зламав стегно. Оновлено

10446 0
Його госпіталізували.

У понеділок, 1 травня, 5-річний хлопчик впав на дитячому майданчику «Лис Микита», який розміщений у парку Франка, та зламав стегно. Про це Tvoemisto.tv повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги.

Екстрену швидку допомогу викликали о 20:22. Хлопчик впав з 1,5-метрової висоти. Внаслідок цього його госпіталізували до лікарні святого Миколая з переломом стегна.

Читайте також:  У парку Франка – новий дитячий майданчик. Чи безпечний він для дітей

Як пізніше зазначили у лікарні святого Миколая, стан 5-річного хлопчика, який вчора увечері травмувався на дитячому майданчику в парку Франка, стабільний. Медики невідкладно прооперували дитину, і вже завтра планують виписати додому.

Нагадаємо, що у Львові відкрили новий тематичний дитячий майданчик в парку Івана Франка, що навпроти університету. Називається він «Лис Микита», як і герой відомих казок письменника. Його виготовив німецький виробник Матіас Гьопфнер на замовлення ЛПК «Зелений Львів». Загальна вартість проєкту становить 2,3 мільйона гривень.

Майданчик викликав дискусії, зокрема, багато батьків вважають, що він є небезпечним для дітей. Зокрема, активістка ГО «Батьки в дії» Христина Одуха вказує, що він недостатньо обладнаний та пояснює чому у матеріалі.

Наталія Вареник

Фото Ігора Гринечко із Facebook

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!