У Львові на вулиці Городоцькій посадили платани

3801 0
Для цього для посадки семи дерев зробили чотири додаткові лунки.
Фото зі сторінки Олександри Сладкової

Фото зі сторінки Олександри Сладкової

На вулиці Городоцькій у Львові висадили платани – високі листопадні дерева з густими кронами. Про це повідомила керівниця управління екології Олександра Сладкова. 

«Минулого тижня посадили платани на дуже важливому місці з точки зору комфорту великої кількості людей», – пише вона. 

Керівниця зазначила, що вул.Городоцька практично повністю позбавлена затишку через вузькі тротуари і відсутність дерев, а найбільш людним місцем на ній є зупинка біля церкви Святих Ольги та Єлизавети. Задля посадки 7 дерев зробили чотири додаткові лунки, що було дуже непросто. 

Читайте також: Біля Меморіалу Небесної Сотні у Львові незабаром висадять чорні сосни 

Нагадаємо, що цього тижня до Львова також привезуть 6-8 метрові чорні сосни з розсадника, які мають висадити біля Меморіалу Небесної Сотні.  На території Меморіалу мають висадити вісім дерев і вісім кущів. Сосни – це єдине, що можна тут посадити, оскільки інші дерева можуть закрити панораму і сквер втратить сенс. Дерева є завершальним етапом проєкту Меморіалу. Орієнтовна вартість посадки одного дерева становить близько 50 тисяч гривень


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!