На хабарі затримали ще одну інспекторку податкової Львівщини

4069 0
Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років.
Фото: прокуратура

Фото: прокуратура

ДБР спільно з СБУ затримали на хабарництві головного ревізора-інспектора Держподаткової служби у Львівській області. Жінка заблокувала податкові накладні львівського підприємства у зв’язку із порушенням законодавства.

Джерело: ДБР, Львівська прокуратура

За даними слідства, підозрювана вимагала та отримала 900 доларів США неправомірної вигоди від представника суб’єкта господарювання. За хабар службовиця обіцяла, що допоможе вирішити питання щодо їх розблокування в Єдиному реєстрі податкових накладних. ДБР спільно з СБУ затримали податківицю під час отримання 900 доларів США хабаря. Їй повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років.

До суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення її від посади. Також ДБР провело обшуки за місцем роботи підозрюваної. Встановлюється причетність до схеми інших посадовців.

Зазначимо, що це вже другий випадок за тиждень затримання на Львівщині. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!