У Львові на хабарі затримали керівника атестаційного центру

2219 0
Посадовець вимагав 300 доларів США за видачу дозвільних документів для роботи на об’єктах з підвищеною небезпекою.
Фото: департамент захисту економіки України

Фото: департамент захисту економіки України

У Львові затримали на хабарі директора Львівського регіонального виробничо-навчального атестаційного центру, інформує департамент захисту економіки Нацполіції Львівщини. 

Читайте також: У Львові шукають водія, що збив візок із дитиною та втік

Як встановили у прокуратурі, 63-річний посадовець вимагав хабар 300 доларів США за видачу дозвільних документів для роботи на об’єктах з підвищеною небезпекою. Крім цього, у межах кримінального провадження правоохоронці з’ясували ще кілька фактів неправомірної вигоди на загальну суму 800 доларів. 

Чоловіка затримали безпосередньо під час отримання хабара. Пізніше Галицький районний суд Львова обрав затриманому запобіжний захід — нічний домашній арешт та відсторонення від посади. Наразі триває досудове розслідування. 

Читайте також: У Львові на хабарі затримали члена комісії з відбору поліцейських

Чоловіку загрожує позбавлення волі терміном на 3 роки з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю впродовж двох років (ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України).

Фото: департамент захисту економіки України / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!