У Львові на кінцевій зупинці згоріла маршрутка. Фото

22244 3
Постраждалих внаслідок пожежі немає.
фото: Ігор Зінкевич/Facebook

фото: Ігор Зінкевич/Facebook

У понеділок, 28 травня, біля кінцевої зупинки на просп. Червоної Калини у Львові виникла пожежа у маршрутці №42. Про це повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

У пре-службі ДСНС повідомили, що пожежа виникла під капотом після того, як водій приїхав на кінцеву зупинку. Водій використав три вогнегасники, але загасити загоряння самостійно в нього не вийшло, за 8 хвилин маршрутка згоріла повністю. Виклик до пожежних надійшов о 16:38, о 16:52 загоряння вже ліквідували.

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv речник ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев, під час загоряння в маршрутці не було людей, тому постраждалих чи травмованих внаслідок пожежі немає. Причини загоряння буде встановлювати спеціальна комісія.

Фото Ігоря Зінкевича та прес-служби ДСНС у Львівській області

 

29 Травня, 2018 09:32
мобіл Мобільні "крематорії" на колесах...
28 Травня, 2018 22:05
Роман Закономірний результат. Якби до того мотлоху жовтого на колесах хоч раз на місяць підійшов механік і перевірив хоча б основні вузли і агрегати, їздила б далі. А так - їде - значить справний. За такою логікою їздять всі Еталони і Богдани Львова, то чого дивуватись?
28 Травня, 2018 19:50
Ярчик І на таких "дирявих коритах"перевізники людей возять.Вони вже давно ,для перевезення людей,не гідні!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!