На Личаківському кладовищі у небо запустять промені пам’яті

940 0
У Львові відбудуться урочисті заходи до другої річниці повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Місто готується вшанувати захисників, які віддали своє життя на полі бою.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

23 лютого у Львові вшанують усіх полеглих у боях захисників України. На Личаківському кладовищі спільно помоляться та символічно засвітять промені пам'яті над могилами наших Героїв, як це було минулого року. Про це повідомили на сайті ЛМР.

«Промені пам'яті засвітять на трьох локаціях на Личаківському кладовищі, де поховані воїни російсько-української війни. На захід запрошені родини полеглих захисників, духовенство, представники влади та громадськість», – зазначили у повідомленні.

Читайте також: На війні з окупантами загинув працівник «Львівобленерго»

Локації:

поле Почесних поховань №76 (о 18:15 год);

поле Почесних поховань №67 (о 18:40 год);

поле Почесних поховань №86А (о 19:.00 год, колишнє Марсове поле). 

Нагадаємо, що в Україні влітку планують запустити мобільний додаток для військових. Деталі за посиланням.

Катерина Денега

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!