Політична реклама

У Львові на маршруті трамваю №2 тестують електронні табло

1538 0
Графік руху трамваїв №2 та №6 відображатиме інформаційне табло. Відтак вирахувати прибуття найближчого вагона можна буде з точністю до хвилини.

Табло будуть працювати за принципом метрополітену, повідомляють Головні новини Львова. Цього тижня вже починають підключати апаратуру до центральної системи управління. 

Вздовж другого трамвайного маршруту вже встановили близько десяти інформаційних таблиць. Наразі вони чекають зв'язку з міським центром керування рухом.

Натомість вже цього тижня починають тестувати обладнання. Такі пристрої будуть передавати інформацію із салону водія про місцеперебування вагона. Ця бортова система показуватиме дотримання графіку водіями вже на табло.

Натомість шофери трамваїв наразі підозріло ставляться до нововведення. Адже у Львові дотримуватися графіку складно, особливо у час-пік.

Інформаційне табло на площі Ринок вже показує, коли саме має прибути на зупинку той чи інший трамвай. Нова система працюватиме за таким же методом.

Запустити систему хочуть до кінця червня, до того часу базу тестуватимуть. Наразі йдеться лише про маршрут №2. За такою ж логістикою буде їздити і шостий трамвай.

Нагадаємо, електронні табло на трамвайних зупинках почали облаштовувати у квітні цього року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!