На вулиці Бандери у Львові підсвітили дерева і озеленили стінку

1269 0
На цій території розташований транспортний хаб.
Фото: ЛКП «Львівавтодор»

Фото: ЛКП «Львівавтодор»

У Львові на території транспортного хабу, що розташований на розі вулиць Бандери-Чупринки підсвітили дерева та озеленили стінку. На цій ділянці висадили 11 груш Каллері Шантеклер та встановили 33 грунтові світильники. Про це повідомила Львівська міськрада.

«На території транспортного хабу запрацювала декоративна підсвітка дерев та бетонної стінки з в'юнким виноградом і цей простір вмить заграв новими барвами», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор». 

Читайте також: Біля Піскових озер хочуть збудувати трансформаторну підстанцію для спорткомплексу «Електрон»

Крім цього, на площі встановили велостійки із вмонтованими розетками для електровелосипедів, стійки для стоянки та зарядки самокатів.

Нагадаємо, що 21 червня на території громадського простору з вуличними меблями біля Органного залу, що на вул. С. Бандери, 8, встановили питний фонтанчик. 

Ділянку вулиці Дорошенка біля Органного залу відкрили для проїзду на початку червня. Відновити рух вдалося, оскільки завершили виконувати роботи із реконструкції внизу підпірної стінки.

На вулиці Бандери також облаштували три павільйони очікувань. На території майбутнього транспортного хабу на перехресті вул. Бандери – Чупринки поблизу із бетонною стіною з дірками облаштували місце для зеленої зони.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!