На вулиці Окружній у Львові зведуть п'ятиповерхівку

3654 0
Задля новобуду знесуть наявні будівлі, що є на цій ділянці.
візуалізація із виконкому

візуалізація із виконкому

У Львові, на вулиці Окружній, що неподалік від стадіону Сільмаш погодили будівництво п’ятиповерхівки. Будинок планують звести на вулиці Окружній, 43. Виконавчий комітет ЛМР видав містобудівні умови і обмеження на нове будівництво наприкінці серпня.

МУО затвердили для ТзОВ «ФТП Інвест» на будівництво багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом. Задля новобуду знесуть наявні будівлі, що є на цій ділянці.

Нове житло зводитимуть на ділянці 0,1000 гектара. Забудують ділянку на 40%. Рішення виконкому передбачає, що висота всіх частин будинку не повинна перевищувати 20,5 м. Житловий будинок матиме 20 квартир та 22 паркомісця.

За інформацією аналітичної системи YouСontrol, ТзОВ «ФТП Інвест» зареєстроване у Львові понад два роки тому. Засновником фірми є Роман Гурій Основний вид діяльності підприємства – організація будівництва будівель.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!