У Львові на прохання лікарні відремонтують вулицю

1662 0
Вартість робіт орієнтовно 700 тисяч гривень.
ФОТО: Умовне, ЛМР

ФОТО: Умовне, ЛМР

На прохання лікарні Святого Луки у четвер, 5 жовтня, розпочнуть ремонт вулиці Сливової, що на Сихові. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Триватимуть роботи орієнтовно 2 тижні. Вартість робіт орієнтовно 700 тис. грн.

Адміністрація лікарні Святого Луки звернулася у Сихівську районну адміністрацію з проханням відремонтувати дорожнє покриття на вулиці Сливовій для покращення доступності пацієнтів і персоналу лікарні до медичної установи. 

«Маємо великий потік пацієнтів до нашої лікарні, як мешканців Львова так і внутрішньо переміщених осіб і військовослужбовців, що пересуваються з допомогою милиць та крісел колісних. Відтак є необхідність відремонтувати вул. Сливову і організувати інклюзивний доступ і доїзд з південно-західної сторони медичного закладу. Це розвантажить центральний в’їзд у лікарню і покращить доступність для пацієнтів», – пояснили у лікарні Святого Луки.

Читайте також: Які вулиці тимчасово закриті для проїзду у Львові. Перелік

Нагадаємо, що переглянути актуальні вулиці, на яких роблять ремонт можна тут.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!