У Львові на публічній екодискусії обговорять доцільність кронування дерев

1087 0
Онлайн-трансляцію можна буде дивитись на платформі «Твого міста».

Щороку комунальники кронують дерева, що спричиняє хвилю суперечок і дискусій серед містян, урбаністів, екологів та активістів. Хтось вважає, що така практика – застаріла і має відійти в минуле разом із побілкою дерев. Інші – навпаки, бачать у цій дії піклування про дерева, необхідну для їх омолодження та збереження.

Щоб обговорити ці питання, у Львові пройде публічна експертна екодискусія «Кронування без травмування: як і навіщо доглядати за деревами у місті», на якій зачеплять наступні питання:

  • Скільки це коштує для міста;
  • Чи вирішує це проблему;
  • Чи є кронування, яке ми щорічно спостерігаємо у містах, коли лишаються, фактично, обрубки замість дерев, доцільним і здоровим щодо зелених насаджень.

На ці та інші питання спробують дати відповіді:

Дискусія пройде 23 травня о 15:00. Онлайн-трансляцію можна буде дивитись на платформі «Твого міста», а також на сторінці цієї події. Реєстрація не потрібна.

Модераторкою дискусії буде керівниця офісу Міжнародного фонду «Відродження» у Львові Оксана Дащаківська. Обговорення відбудеться за підтримки Швеції в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики і адвокації в Україні (EPAIU), що здійснюється фондом «Відродження».

Партнерська публікація

Фото дерев: Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!