У Львові на смітник викинули старі оригінальні двері

34645 0
Львів'яни кажуть, що досить часто такий антикваріат опиняється на смітниках: давні вікна, двері, кахлі, плитка.
Фото: Марта Шевченко

Фото: Марта Шевченко

У Львові мешканці будинку на вулиці Устияновича, 8 викинули на смітник ймовірно ще австрійські двері. Фото на своїй сторінці опублікував художник Влодко Костирко.

Читайте також: У центрі Львова відреставрували каретну браму. Фото

«В «елітному» районі Львова біля смітника наскладано старих австрійських дверей. Що люди знають про речі, які їм дісталися задурно, здебільшого в спадок від радянської влади? Повз ці двері вони пересувалися десятиліттями, оббивали їх триколісними велосипедиками, грюкали спересердя, квецяли фломастерами. Людям зазвичай навіть на гадку не спадає, що мають у помешканні річ якісну і мистецьку, вони її просто не зауважують»,пише Марта Шевченко на своїй сторінці у Фейсбук.

У коментарях львів'яни пишуть, що досить часто такий антикваріат опиняється на смітниках: давні вікна, двері, кахлі, плитка.

Читайте також: Французька кухня, віденські бали. Як жили львів'яни сто років тому

«Поставте приватну веб-камеру на смітнику між вулицями Тарнавського і Сліпого. Там мало не щодня таке виносять. Пояснюю людям, що такої якості модрини для столярки вже не буде»– пише Володимир Чорновус у коментарі під дописом про викинуті двері. 

Нагадаємо, у жовтні мешканці будинку на вул. Меретина, 8 викинули на смітник історичну браму.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!