У Сихівському районі Львова мають намір облаштувати нове автомобільне кільце. Схема

6546 0
Наступного року у Львові планують реконструювати перехрестя вулиць Тернопільської та Угорської у Сихівському районі міста (Новий Львів).
фото: facebook.com/spatialdevelopment

фото: facebook.com/spatialdevelopment

Під час реконструкції там облаштують автомобільне кільце. Проект реконструкції оприлюднили на сторінці ЛКП «Інститут просторового розвитку» у Facebook.

Як зазначив директор «Інституту просторового розвитку» Олег Шмід, перехрестя вулиць Панаса Мирного, Тернопільської, Угорської та Литвиненка буде «голландським», тобто на ньому облаштують кільце для автомобілів.

Зображення у повному розмірі можна переглянути ТУТ

Проектом реконструкції передбачені також велодоріжки та клумби.Тротуари планують облаштувати плиткою двох видів, а біля переходів тактильною плиткою для людей із вадами зору.

Читайте також: У Львові розглядають можливості врегулювання руху на вулиці Франка. Схема

Саме кільце, яке матиме одну смугу руху, мають намір заасфальтувати, а всередині – зробити клумбу клубу. Між клумбою і асфальтом покладуть бруківку, яка буде додатковим простором для проїзду вантажівок.

Нагадаємо, ЛКП «Інститут Просторового Розвитку» запрошує до обговорення ескізної пропозиції благоустрою території перед церквою Покрову Пресвятої Богородиці (колишній костел Матері Божої Остробрамської). 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!