У Львові на Сихові сталася пожежа. Є загиблий

17213 0
У квартирі виявили тіло чоловіка, який імовірно загинув внаслідок пожежі.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 23 жовтня, на Сихові виникла пожежа. Ймовірно, внаслідок цього загинув один чоловік. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Надранком у квартирі дев'ятиповерхового житлового будинку на проспекті Червоної Калини, 73 трапилась пожежа. Її оперативно ліквідували рятувальники. У квартирі виявили тіло чоловіка, який імовірно загинув внаслідок пожежі.

Врятували чотирьох людей, двоє з них - діти. Мешканців будинку, яких евакуювали внаслідок пожежі, уже повернулись до своїх помешкань. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 10 м. кв.

Наразі фахівці проводять обстеження щодо аварійності елементів та конструкцій, будинок перебуває в управлінні приватної управляючої компанії.

Читайте також: У Трускавці сталася пожежа у готелі 

Нагадаємо, що нещодавно на вул. Мечникова у пологовому будинку виникла пожежа. 

Фото: ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!